Skip to main content

Het gevelgevoel

Samen werken aan ons succes

Bij Van Iersel werken we iedere dag aan het maken van mooie gevels. Dat doen we met een sterk team van experts op hun eigen vakgebied. Van werkvoorbereider tot monteur en van engineer tot calculator. Iedereen speelt een belangrijke rol in onze organisatie.

Met zijn allen doen we wat nodig is om het best mogelijke product en de beste service te leveren. En blijkbaar doen we iets goed. Niet voor niets worden we erg gewaardeerd door onze toeleveranciers, opdrachtgevers en andere contacten. En daar zijn we best een beetje trots op. Bovendien zijn we sinds 2003 Hofleverancier bij Koninklijke beschikking. En ook dat zien we als een grote eer en een bevestiging van de kwaliteit in onze organisatie.

Die kwaliteit, die leveren onze medewerkers. Soms individueel, vaak in een team, maar altijd met één doel voor ogen: tevreden opdrachtgevers dankzij onze producten en service.

Omdat we samen hard werken aan ons succes, willen we ons succes ook regelmatig samen vieren. Dat doen we met verschillende teamuitjes, personeelsactiviteiten etc.

Samen werken, samen vieren, ook dát is het gevelgevoel van Van Iersel.

Solliciteer nu!

Solliciteren?

Ben jij die teamspeler met een sociale inslag en ben je enthousiast? Solliciteer dan bij ons! Mail je motivatie en cv naar personeelszaken@ierselbv.nl

Nieuwe Bredase Baan 6 | 4825 BP Breda
personeelszaken@ierselbv.nl
076 209 35 00

Sollicitatie procedure

Van_Iersel_verzend_sollicitatie_icoon

Je verzendt je sollicitatie

Van_Iersel_gesprek_icoon

Je wordt uitgenodigd op gesprek

Van_Iersel_dag_meelopen_icoon

Je collega-buddy maakt jou wegwijs in de organisatie

Van_Iersel_je_avontuur_start_icoon

Je avontuur start bij Van Iersel!