Wil jij samen stappen zetten met ons?

Solliciteer nu!

Stage-opdracht Engineer

Integratie Revit in engineeringsproces
Als stagiair bij Van Iersel Geveltechniek ben je een volwaardig lid van ons team en ga je je bezighouden met de volgende opdracht: het integreren van Revit binnen het bedrijf.

Wij zetten graag SAMEN stappen met jou!
Iedere dag zijn wij bezig met wat nog beter kan en wij werken volgens de LEAN-filosofie. Naast productinnovatie vinden we persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk. Omdat we weten dat hoe meer betrokken en gemotiveerd je bent, hoe prettiger het werken is voor jou én voor ons. Jouw talent vormt onze organisatie.

Aanleiding en belang van de opdracht:
Door een veranderende vraag uit de markt, grotere projecten en een ander type opdrachtgever krijgen we bij Van Iersel steeds vaker de vraag een meer hoogwaardig model aan te leveren. Momenteel kan onze Engineeringsafdeling hier nog niet aan voldoen. Dat heeft als gevolg dat we deze kennis en arbeid over het modelleren bij andere engineeringsbureaus moeten inkopen. En omdat we als organisatie sterker in de markt staan wanneer we deze kennis zelf in huis hebben, willen we ons deze software graag eigen maken. Met als doel om het engineeringsproces te optimaliseren en te professionaliseren. Dit om volgens onze LEAN-filosofie zo veel mogelijk verspilling uit te sluiten en daardoor hoogwaardige projecten te kunnen blijven maken.

Opdrachtomschrijving en onderzoeksvraag:
Om te kunnen blijven voldoen aan de veranderende vraag, zijn we op zoek  naar een stagiair (van bijv. opleiding Bouwkunde) die met ons wil werken aan een uitdagende opdracht. Deze opdracht is te splitsen in twee hoofdonderdelen:

In deel één van de opdracht maak je een nieuwe standaard waarmee projectinformatie en 2D-details op een optimale manier geëxporteerd kunnen worden naar een duidelijk en compleet overzicht.

In deel twee van de opdracht zorg je ervoor dat alle parameters, die in de Schüco-applicatie worden meegegeven aan het ingevoerde gevelelement, leesbaar zijn in het 3D-basismodel. Dit komt voort uit de teken- en productie-applicatie van ons systeemhuis Schüco. Daarnaast het onderzoeken van de mogelijkheid om het ingevoerde gevelelement in de Schüco-applicatie en het 3D-basismodel aan elkaar “gelinkt” te laten blijven. Daardoor zou een eventuele aanpassing van het element maar op één plaats ingevoerd hoeven te worden. En dat zou ons veel werk schelen.

SchucalRevit

Heb jij interesse en zin in deze KANS?

Stuur een mail naar personeelszaken@ierselbv.nl en kom binnenkort kennismaken met ons!

 

Solliciteer nu!

Solliciteren?

Ben jij die teamspeler met een sociale inslag en ben je enthousiast? Solliciteer dan bij ons! Mail je motivatie en cv naar personeelszaken@ierselbv.nl

Nieuwe Bredase Baan 6 | 4825 BP Breda
personeelszaken@ierselbv.nl
076 209 35 00

Wij zetten graag SAMEN stappen met jou!

De informele sfeer is het sterkste punt bij van Iersel, waardoor de medewerkers en leidinggevenden snel met elkaar in gesprek durven te gaan zonder daar een drempel te voelen. Daarbij behorend is de selectie van de medewerkers met diezelfde houding een erg sterk punt, omdat ik heb gemerkt dat iedereen echt in de bedrijfscultuur past.

  • Goede stagevergoeding
  • Aandacht voor jouw groei, onderzoek en verbeterplan
  • Uitstekende Stage-begeleiding met ruimte om te leren.
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels
  • Informele werksfeer met korte lijnen
  • Een warm welkom

Sollicitatie procedure

Van_Iersel_verzend_sollicitatie_icoon

Je verzendt je sollicitatie

Van_Iersel_gesprek_icoon

Je wordt uitgenodigd op gesprek

Van_Iersel_dag_meelopen_icoon

Je collega-buddy maakt jou wegwijs in de organisatie

Van_Iersel_je_avontuur_start_icoon

Je avontuur start bij Van Iersel!